Για την Γλυφάδα μας

Φίλες - Φίλοι,

          Με την επιστολή αυτή σας καλώ να δούμε την Γλυφάδα με προοπτική ανάπτυξης για μια Ευρωπαϊκή Γλυφάδα, σύγχρονη πόλη για τους νέους, τους ανέργους την τρίτη ηλικία....
 ...... είμαστε προσηλωμένοι στο νέο όραμα μας για να ενεργοποιήσουμε προγράμματα και κυριότερα ευρωπαϊκές κοινωνικές δράσεις για όλους και όλες... δημιουργήσαμε ένα κοστολογημένο πρόγραμμα για έργα υποδομής και ασθενείς κοινωνικές ομάδες... έχουμε την εμπειρία και τεχνογνωσία να μην σταματήσουμε ότι εμπόδιο και αν βρούμε μπροστά μας !

     Οι εποχή που ο δημότης ξεχνιέται μετά τις εκλογές τελειώνει με σύγχρονα εργαλεία και το διαδίκτυο, είμαστε πολύ κοντά του και μετά τις εκλογές! Μέσα από σύγχρονα συστήματα πληροφορικής με επίκεντρο τον δημότη και την άμεση εξυπηρέτηση του.

     
Το σημαντικά προγράμματα Erasmus + και ΕΣΠΑ μας δίνουν απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης.

...για νέους που χρειάζεται να επιμορφωθούν σε νέους κλάδους για να βρουν εύκολα εργασία !
...για άνεργους που μέσα από κοινωνικές δράσεις θα ενεργοποιηθούν πάλι στην αγορά εργασίας.
...για την τρίτη ηλικία που και αυτή χρειάζεται κοινωνικές δράσεις, για να μπορέσουν να ζουν αξιοπρεπώς και με βοήθεια στο σπίτι θεσμός που πρέπει να ενδυναμωθεί!
... για τους μαθητές που επιτέλους θα έχουν φρούτα και γάλα στα σχολεία.
... για τους αθλητικούς χώρους που η Γλυφάδα πρέπει να αναμορφώσει σε σύγχρονα αθλητικά κέντρα.
... για στοχευμένα  έργα υποδομής που αφορούν ανάπλαση του ποδηλατοδρομίου, γέφυρες πεζών π.χ. 3ο Λύκειο Γλυφάδας.
... ανάπτυξη δημοτικής συγκοινωνίας με πυκνά δρομολόγια, ιδίως για διασύνδεση με το μετρό και τραμ, και το εμπορικό κέντρο.

Η Ευρώπη αλλάζει καταλαβαίνει τα λάθη της προς τον νότο για αυτό το σκοπό  έχει  δύο σημαντικά προγράμματα για τους δήμους eRASMUS + και ΕΣΠΑ είναι προγράμματα, που ο Γιώργος Παπανικόλάου και ομάδες εργασίας δημιούργησαν την προηγούμενη πενταετία για εμάς!!!


Η Γλυφάδα μας πρέπει να εκμεταλλευτεί και το τελευταίο ευρώ από αυτά τα προγράμματα ποιόν εμπιστευόμαστε ;  έναν άνθρωπο που τα δημιούργησε ή ανθρώπους που δεν ξέρουν, δεν εμπιστεύονται και δεν έχουν την τεχνογνωσία να το κάνουν.
Αυτό είναι το διακύβευμα αυτών των εκλογών στην Γλυφάδα, πως θα εκμεταλευτούμε και το τελευταίο ευρώ για τα παιδιά μας, την επιχειρηματικότητα, τους ανέργους, τους φοιτητές την τρίτη ηλικία.

Δώστε μου την δύναμη με τον Σταυρό προτίμησης να υπηρετήσω τα κοινό μας όραμα για την Γλυφάδα μας θα είμαι  δίπλα σας.

Το πρόγραμμά μας είναι διαθέσιμο, θα σας δοθεί αξίζουμε περισσότερα για την Γλυφάδα μας !!!


Βασίλης Ε. Μουλακάκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Η Γλυφάδα μας - Γιώργος Παπανικολάου

Βρείτε με στο facebook

Like My Page

}